fbpx
+ CLICK TO SUBSCRIBE +

See Who We’re Crushing on This Model Monday…

Model Monday… Here Are the Plus Size Models We Are Crushing On!

The plus size modeling industry is an ever changing landscape and we are so excited to see veteran models continuing to grace us with their beauty, along side some newcomers.

.

Follow PMM on IG @plusmodelmag
#plusmodelcrushmonday #plusmodelmag #plussizemodels #celebratemysize

.

Check out our PLUS Size Model Crushes Of The Week:

@kristinlindquist23

@anitamarshall_

@sydneyalyse__

@marysteph

View this post on Instagram

Old time road 🐎 #MOOSTwanted

A post shared by Isadee Jansen (@isadeejansen) on

@isadeejansen

@cherellarowena

@lovaeij

View this post on Instagram

Te dun is niet gezond. Te dik is ook niet gezond. Maar “dun” en inactief is nog altijd ongezonder dan “dik” en actief. . . Dus lieve Olcay & Caroline, Dit gaat vooral om het feit dat het niet mag uitmaken wat jij aandoet wanneer je gaat sporten, dik of dun. Hell, al zou je naar de supermarkt lopen mag het niet uitmaken wat je aanhebt. Je leeft dus vier die nieuwe dag! . . Jij bent jij en als JIJ jezelf goede waarde geeft dan zal je ten alle tijde jezelf willen verbeteren. Of dat met sporten is of met een ander aspect in je leven. . . Verandering is altijd moeilijk, maar verandering is wel een onveranderd blijvend ding in het leven. Dus doe je ding en verbeter jezelf! Begin ergens. Laat niemand je van verbetering weerhouden. Voor jullie ; ik doe morgen weer mijn strakke legging aan en ga ik door met mijn steeds meer sportievere leven. Doen jullie dan ook beter nadenken over jullie ongelukkige samenstelling van woorden? 👀 (Anders begin ik over Katrien Duck 👀👄#iampettylikethat ) ☺️iig thanks! . 📸: @josefienhoekstra 🎨 make up : @sylvia_mercera #plussizemodel #effyourbeautystandards #womanshealthnl #nikeplus #nikewomen #flauntit #staycute #booty #ass #pluspower

A post shared by MissEarlyGrey (@missearlygrey) on

@missearlygrey

More Stories
See Who We're Crushing on This Model Monday...
See Who We’re Crushing on This Model Monday…